Kje in kdaj potekajo

Preventivni zdravstveni pregledi se izvajajo na naših dveh lokacijah: na Bledu (Pod skalo 4, 4260 Bled), v objemu čudovitega naravnega okolja, in v Ljubljani (Barvarska steza 4, 1000 Ljubljana), v prijaznem delu centra mesta.

Celostne preventivne preglede izvajamo na Bledu Izvedemo jih v dveh dneh. Na pregled pridete v ponedeljek ob 7:30, končate pa ga v torek v popoldanskih urah.
Celostni preventivni pregled se lahko izjemoma, po predhodnem dogovoru, izvaja tudi ob koncu tedna. Preventivni programi ob koncu tedna so namenjeni skupinam najmanj osmih preiskovancev, ki zaradi narave svojega dela, pregledov ne morejo opraviti med delovnim tednom. Ti programi se izvajajo ob petkih popoldan in ob sobotah.

Temeljni preventivni pregled se izvaja ob četrtkih popoldan v enoti v Ljubljani. Pri nas se oglasite ob 11.30 uri. Program se zaključi v večernih urah in poteka po urniku, s katerim vas seznanimo ob prihodu v naš Center.  Izjemoma lahko temeljni pregled opravite tudi na Bledu, kjer se zglasite v ponedeljek ob 9:00, pregled pa zaključite v okrog 17:30.

Gastroenterološki preventivni pregled izvajamo ob dogovorjenih terminih v enoti Ljubljana, kjer preiskave opravimo ambulantno in se na preiskavo po navodilih pripravite sami doma, izjemoma pa se lahko dogovorimo tudi za hospitalno izvedbo programa na Bledu.

Kardiološki preventivni pregled izvajamo ob dogovorjenih terminih na Bledu, v enoti Ljubljana in novomeški enoti Medi Cons.

URE SO OKVIRNE. NATANČNO URO PRIHODA BOSTE DOBILI OB POTRDITVI TERMINA.