Vtisi udeležencev

V imenu celotne ekipe našega podjetja, ki je opravila preventivni pregled v vašem Diagnostičnem centru na Bledu, se vam zahvaljujemo za izjemno strokovnost, pripravljenost, angažiranost, prijaznost in za čudovit sprejem ter obravnavo. Zahvala vam in prav vsem vašim strokovnim sodelavcem, udeleženim na pregledu. Vsekakor je vaša ustanova vredna najboljšega priporočila.
(Preiskovanka, april 2014)

 

Spoštovani!
Lepa hvala za profesionalen pregled in odnos do bolnikov – pacientov. Ob obisku v taki ustanovi človek pridobi zaupanje in upanje v slovensko zdravstvo. Hvala, veliko uspehov in predanosti delu vam želim še naprej.
(Preiskovanka, februar 2013)

 

Še na dopustu niso tako prijazni kot tukaj. Hvala za prijaznost in spodbudo. Marsikje bi se morali zgledovati po tej ustanovi. Ostanite takšni kot ste, ljubeznivi, topli in človeški!
(Preiskovanka, julij 2011)

 

V času bivanja v vašem Centru sem vam zaupal svoje največje bogastvo – svoje zdravje. Pregledali ste ga, mi dali podatke in prerez stanja ter napotke za njegovo ohranjanje, vzdrževanje in revitalizacijo. Iskreno sem vam hvaležen, ker ste to opravili z visoko mero strokovnosti in toplino človeške prijaznosti. Iskrena hvala vsem vam. Z odličnim spoštovanjem!
(Preiskovanec, november 2010)

 

Odlična organizacija dela. Vse se odvija po fazah, kontinuirano, ažurno, pa vseeno brez nepotrebne naglice in histerije. Nekateri pregledi sicer niso najbolj prijetni, toda ob prijaznem osebju in prijaznih odnosih celotnega kolektiva tudi manj prijetne preglede lažje prestajamo. Poglobljen strokovni pristop je ustvaril moje mnenje: »Če kje in kdaj odkrijejo obolenje, je to v Diagnostičnem centru Bled.«
(Preiskovanec, september 2010)

 

Cenjeni kolektiv Diagnostičnega centra Bled! Še nobena zdravstvena ustanova me ni tako prijazno sprejela in me s svojim pristopom do pacienta navduševala čisto do konca pregleda. V vseh pogledih ste se trudili, mi podrobno razložili potek pregleda, vzroke mojih zdravstvenih težav ter mi skrbno svetovali, kako najbolje naprej. Do mene je bilo celotno osebje nadpovprečno prisrčno. Tega nam sicer zelo primanjkuje! Za to izkušnjo se vam toplo zahvaljujem in vam želim še nadaljnje delovne uspehe!
(Preiskovanka, julij 2009)

 

Prišli sva s strahom pred preiskavami, a ta se nama je razblinil že ob prvem stiku s prijaznimi sestrami in z enkratnimi zdravniki. Obe sva si bili edini, da sva prvič v življenju doživeli tako oseben in pristen pristop zdravnika. Vsi zdravniki, ki so naju pregledali, so bili enkratni, profesionalni, s čutom do pacienta. Zares dober občutek, ko si lahko z zdravnikom v tako neposrednem kontaktu, si mu enakovreden partner v pogovoru in ima veliko mero spoštovanja do pacienta. Vse tegobe tako postanejo manjše, zaupanje, da ti bo nekdo pomagal pri težavah, pa je neizmerno. Sestre so v sobo brez izjeme vstopale z nasmehom, naju bodrile in bile nasploh zelo prijazne. Enkratno vzdušje! Hvala vsem in vsakemu posebej!
(Preiskovanki, april 2004)

 

Po kar nekaj preventivnih pregledih po Sloveniji sem končno našel tisto, kar sem si vedno želel. Temeljit in celovit pregled, lahko bi rekel pravi 'človeški servis'. Hvala za vašo prijaznost in strokovnost ter odličen odnos do pacientov od prav vseh zaposlenih. Z veseljem in zaupanjem se bom vračal v vaš Center.
(Preiskovanec, februar 2002)

 

Opomba: Avtentičnost navedenih izjav je mogoče preveriti na sedežu podjetja Diagnostični center Bled. Za potrebe te objave smo zapise lektorsko popravili.