Ambulanta za motnje dihanja v spanju in pulmologijo

Ambulanta za motnje dihanja v spanju in pulmologijo

Ambulanta za motnje dihanja v spanju, pljučne bolezni, težave z dihali in drugo mnenje ob že diagnosticirani pljučni bolezni.

V ambulanti dela prof. Matjaž Fležar, dr. med., specialist interne medicine in pulmologije, ki ima 30-letne izkušnje na področju zdravljenja pljučnih bolnikov. Njegova specialnost je diagnostika pljučnih bolezni (vodi oddelek za respiratorno funkcijsko diagnostiko Klinike Golnik), cistična fibroza, obstruktivne bolezni pljuč (astma in kronična obstruktivna pljučna bolezen – KOPB), motnje dihanja v spanju in medicina spanja (na Kliniki Golnik je leta 1996 ustanovil in dolga leta vodil prvi slovenski laboratorij za obravnavo motenj dihanja v spanju).

Kot redni profesor je delno zaposlen tudi na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. V mednarodnem prostoru je velikokrat vabljen kot predavatelj na področju astme, KOPB, cistične fibroze, medicine spanja in pljučne fiziologije, član posvetovalnih odborov pri razvoju novih zdravil na evropskem in svetovnem nivoju in avtor številnih člankov na to temo.

Prof. Matjaž Fležar, dr. med., je prava oseba za nasvet in pogovor o vaših težavah z dihali.

 

Osnovni podatki o preiskavi:

  • Storitev je na voljo samoplačniško / cenik

Naše preiskave s področja Ambulante za motnje dihanja v spanju in pulmologijo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×