Druge koristne informacije

Kaj prinesete s seboj?
Za dobro počutje med preiskavami naj bodo vaša oblačila udobna. S seboj prinesite svojo najnovejšo zdravstveno dokumentacijo. Na preglede pridite tešči. Za preiskave na Bledu s seboj prinesite pribor za osebno nego, pižamo, trenirko in športne copate.

Postopki po ugotovitvi obolenj
Ob zaključnem pogovoru vam zdravnik specialist internist, na podlagi analize vseh izvidov, predstavi zdravstveno stanje in priporočila za nadaljnjo obravnavo. Morebitne kontrolne preglede lahko opravite tako na Bledu kot v Ljubljani. V primeru potrebe po kirurškem posegu vas napotimo v najprimernejšo ustanovo.

Odjava udeležbe
Morebitno odjavo nam lahko sporočite pisno, po pošti ali faksu. Skrajni rok za odjavo udeležbe za preventivni zdravstveni program je 5 delovnih dni pred njegovim začetkom. Za kasnejše odpovedi vam bomo žal morali zaračunati administrativne stroške; v primeru odpovedi do vključno treh delovnih dni pred začetkom programa 30 odstotkov vrednosti celotnega preventivnega pregleda, pri odpovedi manj kot tri delovne dni pred začetkom pregleda pa 50 odstotkov vrednosti celotnega preventivnega programa.

Plačilo

  • Podjetja
    Po opravljenem preventivnem pregledu podjetju izstavimo račun, ki ga je, v navedenem plačilnem roku, potrebno poravnati na transakcijskem računu:
    SI56 0313 9100 0467 441 (SKB, d. d.)

  • Samoplačniki
    Če se na preventivni pregled naročate kot samoplačnik, znesek pregleda poravnate ob odhodu.