Kakovost in uspešnost

Mednarodna akreditacija Accreditation Canada International (ACI)

V Diagnostičnem centru Bled smo zavezani vrhunskim zdravstvenim storitvam in pri svojem delu s pacienti izjemen pomen dajemo kakovosti storitev in varnosti za pacienta. Zelo smo ponosni, da smo leta 2014 uspešno pridobili mednarodno akreditacijo kanadske akreditacijske hiše ACI (Accreditation Canada International), ki smo jo leta 2017 uspešno potrdili. Pridobitev akreditacije potrjuje, da svoje zdravstvene storitve opravljamo skladno z mednarodno primerljivimi standardi in izjemno strokovno, učinkovito, predvsem pa kakovostno in varno za naše paciente.

Platinasta bonitetna odličnost AAA

V letu 2022 smo že četrto leto zapored pridobili PLATINASTO BONITETNO ODLIČNOST AAA. Platinasta bonitetna odličnost je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih finančnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi zadnja 3 leta. Podeljuje jo Dun & Bradstreet. Podjetje, ki izkazuje platinasto bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji.

Diagnostični center Bled spada med 0,4 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji.

Ambasador odličnosti in Priznanje za odličnost za leto 2021

Diagnostični center Bled je prejemnik Priznanja za odličnost po izboru pacientov za odlično opravljene zdravstvene storitve, ki ga podeljuje Triglav, Zdravstvena zavarovalnica. Smo tudi prejemnik naslova Ambasador odličnosti. Tega prejmejo izvajalci zdravstvenih storitev, ki so jim pacienti že pet ali več let zapored podelili najboljše ocene.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×