Bolnišnično zdravljenje

Hospitalni oddelek Diagnostičnega centra Bled je namenjen kratkotrajnemu bivanju pacientov v času priprave na preiskave in po posegih.

Za sprejem se dogovorimo s pacienti, pri katerih načrtujemo zahtevnejše preiskave (npr. ERCP) ali posege (odstranitve polipov črevesja, drobljenje sečnih kamnov …). Možnost bivanja pri nas je dobrodošla tudi za paciente iz bolj oddaljenih krajev, ki lahko pri nas v času krajše, eno- ali dvodnevne hospitalizacije hkrati opravijo večje število preiskav. Tudi starejšim ljudem in kardiološkim pacientom raje predlagamo, da se za preiskave, kot je npr. kolonoskopija, pripravljajo pod našim nadzorom.

Izjemoma lahko, po predhodnem dogovoru, sprejmemo tudi težje, slabše pokretne paciente, za katere sicer naše sobe niso primerno opremljene. Če pacienti niso samostojni pri svoji oskrbi, vas prosimo, da se že ob naročanju dogovorite za spremstvo.

Pri opremi naših sob smo se namreč trudili, da se čim bolj izognemo običajnemu bolniškemu vzdušju. Našim preiskovancem so zato na voljo dvoposteljne sobe hotelskega tipa, z lastnimi sanitarijami, balkonom, televizijo, telefonom in hladilnikom. Paciente nameščamo v dvoposteljne sobe.

Pacienti so na oddelku ves čas pod nadzorom medicinske sestre in dežurnega zdravnika, ki ukrepa v primeru težav in odredi ustrezno zdravljenje ali, redkeje, premestitev v ustrezno bolnišnico, kadar zaplet zahteva intenzivno diagnostiko ali terapijo.

Preberite več o bivanju
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×