Postopno sproščanje izvajanja zdravstvenih pregledov in posegov

17 aprila, 2020

Diagnostični center Bled bo v skladu z usmeritvami Ministrstva za zdravje od ponedeljka, 20. 4. 2020 dalje pričel s postopnim sproščanjem izvajanja zdravstvenih pregledov in posegov.

Paciente bomo pred zdravstveno obravnavo poklicali po telefonu. Na podlagi opravljenega telefonskega razgovora boste dobili točen datum, uro in natančna navodila. Dan pred pregledom oz. preiskavo vas bo poklicala triažna medicinska sestra in preverila vaše zdravstveno stanje.

Zaradi zagotavljanja varnosti v času epidemije, prosimo, da pacienti pridete na naročen termin ob točno določeni uri. Spremljevalcem vstop v tem času ni dovoljen.

Pred vhodom bomo še vedno izvajali triažo pacientov. Vstop je dovoljen le zdravim pacientom, ki nimajo znakov respiratornih okužb (kašelj, vročina, bolečine v grlu, žrelu, nahodni znaki, bolečine v mišicah) in v zadnjih 14 dnevih niso bili v stiku s COVID-19 okuženo ali potencialno okuženo osebo.

Paciente prosimo, da se ob prihodu držite navodil in upoštevate nasvete zaposlenih.

Naročanje na preiskave (na napotnico ali samoplačniško) do nadaljnjega poteka le prek spletnega obrazca, po klasični in elektronski pošti ali telefonsko. Naročanje na samoplačniške preglede in preiskave bo možno po 15. 5. 2020.

Hvala za razumevanje.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×